Online Activities, Educational Games, Quizzes, Crossword Maker

Make educational games, websites, online activities, quizzes and crosswords with Kubbu e-learning tool for teachers


Alternative content for non-flash browsers:


Activity 7, Family

Welcome. Activity 7. Read the text %22My family%22 in order to answer some questions.

1. According to the reading answer: Who is Vincent?
Gina., Margot., Bernadette., Jaqueline.,
2. According to the reading answer: Who am I?
Marc., Tim., Chlóe., Gary.,
3. According to the reading answer: Who is Isabelle?
Tim., Fernand., Marc., Gary.,
4. According to the reading answer: Who are my parents?
Fernand and Jaqueline., Margot and Tim., Bernadette and VIcent., Marc and Gina.,
5.
Jaqueline., Margot., Bernadette., Gina.,
6. According to the reading answer: Who is my nephew?
children., sisters., cousins., sons.,
7. According to the reading answer: Fernand and Jaqueline%27s children are...
Tum, Vicent, and Gina., Chlóe, Isabelle, and Gary. , Margot, Bernadette, and Marc. ,
8. According to the reading answer: Who is my sister-in-law?
Bernadette´s daughter., Gary%27s cousin., Chlóe%27s brother., Tim%27s daughter. ,
9. According to the reading answer: Who is my brother in-law?
Bernadette%27s brother., Margot%27s brother-in-law., Tim%27s brother. online quizzes , Chlóe, Isabelle, and Gary%27s aunt. ,
10. According to the reading answer: I am Chlóe, Isabelle, and Gary%27s ...
uncle., aunt., mother., grandmother.,