Online Activities, Educational Games, Quizzes, Crossword Maker

Make educational games, websites, online activities, quizzes and crosswords with Kubbu e-learning tool for teachers


Alternative content for non-flash browsers:


Gjuhe shqipe

1. Rretho: Në tekstin “Është imja” Tikut nëna i kishte blerë
) një qese me karamele, një çokollatë;, nje cante, nje biciklete
2. Në tekstin “Ema lexon librin” pse u ngrit arusha e vogël Ema herët në mëngjes?
te lexoje lebrin, te vrapoje, te kendoje, te shikoje televizor
3. Në tekstin “Kush di të rregullojë” rretho: Çfarë punësh bënin Era dhe Tiku në shtëpi?
) po luanin; improve results , po vraponin, po pastronin, po lexonin
4. Çfarë kishte gatuar gjyshja e Dianës për darkë?
supe me perime, gjelle me patate, gjelle m perime, pite me spinaq
5. Fjalia me të cilën pyesim mbaron me shenjën e pikësimit
! pikecuditje, . pike, ? pikepyetje, ;pike -presje
6. Fjalia -Ana luan . Eshte fjali
Fjali mohore, Fjali pohore, Fjali pyetëse, Fjali që shpreh urdhër
7. Sa shkronja i ka Alfabeti i gjuhes shqipe ?
30, 29, 36, 38
8. Fjalia;Sa vjeç je? eshte
Fjali pyetëse, Fjali mohore quiz generator , Fjali pohore, Fjali që shpreh urdhër
9. create online tests Fjalia;Ne nuk jemi fëmijë eshte
Fjali pohore, Fjali që shpreh habi, Fjali që shpreh urdhër, Fjali mohore
10. Fjalia Shko në shtrat!
Fjali pohore, Fjali që shpreh urdhër, Fjali mohore, Fjali që shpreh habi
11. Fjalia Sa shi po bie!
Fjali pohore, Fjali që shpreh urdhër, Fjali mohore, Fjali që shpreh habi