Online Activities, Educational Games, Quizzes, Crossword Maker

Make educational games, websites, online activities, quizzes and crosswords with Kubbu e-learning tool for teachers


Alternative content for non-flash browsers:


Мал и голем крвоток

Groups:
Мал крвоток, Голем крвоток, Болести, group_name4,

Words:
десна комора, десна преткомора, лева комора, лева преткомора, аорта, белодробни вени, белодробни артерии, бели дробови, артериоли, анемија, леукемија, атеросклероза, assess performance артериосклероза, инфаркт, аортен лак, нагорен дел, надолен дел, долна шупла вена, горна шупла вена,